Pilates Studio vlakbij Tielt-Winge

Onze Methodiek

Bij Move-Me staat elke individuele deelnemer centraal.
Onze groepen zijn klein, waardoor we iedereen de nodige aandacht en kwaliteit kunnen bieden.
Om tegemoet te komen aan ieders agenda, biedt onze studio een ruim assortiment van lessen aan op verschillende momenten van de dag en werken wij niet met reeksen. Dit geeft jou de flexibiliteit om je training aan te passen aan jouw persoonlijke noden en mogelijkheden.

Persoonlijke Begeleiding: Onze Passie en Zorg voor Jouw Welzijn 
Onze gecertificeerde trainers zijn er voor jou, of je nu op zoek bent naar meer fysieke kracht of innerlijke veerkracht. Met veel passie en zorg bieden wij persoonlijke begeleiding om jouw beste zelf te bereiken. 

Classical Pilates Studio 
Move-Me Pilates Studio is volledig uitgerust met klassieke Pilates toestellen van Legacy Pilates Apparatus en Gratz Industries. Deze hoogwaardige toestellen bieden een ongeëvenaarde efficiëntie en weerstandsvermogen, waardoor je de beste resultaten kunt bereiken. 

Wat is Pilates?

Joseph Pilates ontwikkelde een serie oefeningen met als doel het bevorderen van soepelheid en kracht. Om dit te bereiken ontwierp hij ook een hele reeks gespecialiseerde oefentoestellen die naast de klassieke training op de mat gebruikt worden. Deze specifieke oefeningen leiden tot meer controle over je lichaam en je bewegingen.

Bij het oefenen worden geen individuele spiergroepen geïsoleerd, maar worden steeds meerdere spieren tegelijk aangesproken. Dit resulteert in het verstevigen en versoepelen van het lichaam in zijn geheel.

Pilates volgen in de buurt van Tielt-Winge

We ontvangen verschillende leden uit de regio van Tielte-Winge. De redenen overtuiging om te rijden tot bij ons voor Pilates lessen is vooral omdat we binnen Move-me aandacht hebben voor elk individu.
De groepjes zijn klein zodat we de nodige aandacht kunnen geven aan elke deelnemer.

We bieden lessen aan op verschillende momenten van de dag, zodat de kans groot is dat er een moment beschikbaar is voor iedereen.
Tijdens de dag is het verkeer ook lekker rustig vanuit Tielt-Winge.

We werken niet met reeksen zodat je training kan aanpassen in functie van je werk en leven.

Wil je een keer extra komen, dat kan. Wil je op een ander momentje komen of wens je een les te annuleren is dit zeker ook mogelijk.
Ook bieden we privé trainingen aan zodat je effectief een training op maat kan volgen.