Move-Me Team

Kim, pilates-trainer en oprichter van Move-Me.

Mijn reis in Pilates begon met een simpele gedachte: “Ik moet dit eens proberen.” Van het bijwonen van wekelijkse groepslessen tot privélessen, het deelnemen aan cursussen en uiteindelijk het oprichten van Move-Me, mijn reis is gevuld met groei en inspiratie.

Ik geloof dat je, om anderen te kunnen inspireren en helpen, eerst zelf moet begrijpen, voelen en leren. Mijn leven werd altijd geleid door beweging en nieuwsgierigheid, wat mij ertoe bracht een master in kinesitherapie en nog veel meer te behalen.

Voor mij is Pilates veel meer dan alleen sporten. Het is een passie, een moment van dagelijks geluk en een geschenk voor mijn lichaam. Via Move-Me hoop ik anderen te motiveren en inspireren, en de gave van beweging te delen.

Gwendolyn, pilates-trainer en mede oprichter van Move-Me.

Sporten is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Na een zwaar ski-ongeval in 2013 ontdekte ik Pilates en het heeft me geholpen pijnvrij te bewegen.
Het is voor mij de ultieme sport, een uniek kans om je lichaam weer helemaal op te laden en beter te laten bewegen.

Pilates past bij alle leeftijden, niveaus en condities en heeft me ook bewust gemaakt van hoe ons lichaam verandert met alle veranderingen dat het leven met zich meebrengt.

Als lesgever en fervente beoefenaar ervaar ik Pilates als een unieke bewegingsmethode die je zowel fysiek als mentaal sterker en veerkrachtiger maakt.

Kim en Gwendolyn zijn ervaren en fulltime lesgevers die geloven dat lichaamsbeweging van vitaal belang is voor iedereen. Pilates is hun grootste inspiratiebron en heeft hen samengebracht als vrienden, collega’s en zakenpartners. Ze zijn beide meervoudig gecertificeerd en hebben een passie voor het delen van hun kennis en kunde met anderen. 

Het Move-Me Studio Team

Ontmoet Ozgur

Gecertificeerd Pilates trainer
Enkele jaren geleden ben ik gerold – zoals de rolling like a ball – in de pilates wereld. Eerst als leerling en vervolgens als teacher.
 
Mijn body and mind zijn mee geëvolueerd in deze sportieve doch uitdagende tocht. En uiteindelijk, sta ik ergens in een winkel aan te schuiven aan de kassa met de voeten in pilates stance. Het is in mijn natuur gekropen. 

Als Peak pilates instructor deel ik mijn passie graag met anderen en hoop om in rust en harmonie samen verder te groeien in deze boeiende wereld. 

Ontmoet Michel

Gecertificeerd Pilates trainer.
Een enthousiaste vijftiger die al z’n hele leven een hart heeft voor beweging.
Na een rugoperatie nu 8 jaar geleden, ben ik in contact gekomen met pilates. Door regelmatig te oefenen voelde ik me steeds beter, mobieler en krachtiger tot na verloop van tijd alle pijnklachten verdwenen.
Omdat ik pilates beter wou begrijpen, ben ik gestart met een opleiding mat bij Pilates Works in Antwerpen. Dit smaakte naar meer en sindsdien volg ik een uitgebreide opleiding bij Pilates Powers in Tönisvorst (DE) waarbij ik me verdiep in alle pilatestoestellen. Pilates is een onmisbaar onderdeel geworden van mijn leven, een passie die ik met bijzonder veel toewijding wil delen met anderen.